Afbeelding
container image

We motivate people to

Be Interested In people, understand each other better, collaborate better, improve continually

Onze diensten

Compliance Management

Wij leveren services met betrekking tot Informatiebeveiliging en Privacy. Hieronder vallen het leveren van interne- en externe audits , het helpen inrichten en implementeren van een ISMS/PIMS en het leveren van trainingen.

De betreffende normen zijn: ISO 27001, ISO 27701, ISO 27017, ISO 27018, ISO 27701, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 7510.

Lees meer

Conflict Management

Waar mensen zijn, zijn conflicten. Door conflicten kunnen zakelijke- en privérelaties ernstig verstoord raken. Als mensen in de toekomst nog een relatie met elkaar willen of moeten hebben, is het dan ook belangrijk om een conflict goed op te lossen. Onze ervaren en gecertificeerde professionals begeleiden partijen hierin op effectieve wijze als mediator of als conflict coach.

Lees meer

Interim Management

Wij zijn in staat een cruciale strategie te (helpen) implementeren, een verandering te faciliteren en stabiliteit te bieden als een ervaren manager uw organisatie gaat verlaten. Onze stijl van leiding geven is mensgericht, coachend, met een sterke focus op het te behalen resultaat.

Wij creëren graag samen met uw team een omgeving waarin mensen een goede performance kunnen leveren en zichzelf steeds verder ontwikkelen en waarbij er een constante verbetering van de geleverde customer experience zichtbaar is.

Lees meer

Training

Meer en meer groeien de diverse vakgebieden naar elkaar toe en zien wij over en weer interesse in ‘elkaars’ skills; de IT sector is zich meer en meer bewust van de noodzaak over goede communicatieve vaardigheden te moeten beschikken en de minder commerciële sectoren worden geconfronteerd met klanten die zakelijke omgangsvormen meer en meer waarderen.Wij kunnen de diverse skills desgewenst combineren in onze trainingen. Wij zijn een door ADR Register erkende Training Agent.

Lees meer

Ons team

Afbeelding

Karlijn van Opdorp

LinkedIn profiel
Afbeelding

Max Ukusare

LinkedIn profiel
Afbeelding

Harry Olde Hanhof

LinkedIn profiel
Afbeelding

Robin Tappij Gielen

LinkedIn profiel
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1

Footer

Contact details

E info@mediasi.nl

M +31 651 391 009


Postal address

Gebrande Hoefstraat 33

4715 PP Rucphen

Roosendaal region

Breda region

The Netherlands

©2024 Mediasi Services B.V. All rights reserved.