Afbeelding
container image

Compliance Management

Audits ISO en NEN normen

Namens een internationale Certification Body voeren wij audits uit met betrekking tot de normen ISO 27001, ISO 27017, ISO 27018, ISO 27701, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 7510.


Daarnaast leveren wij gap analyses en interne audits op deze normen.

Samen met de auditees willen we het ISMS, het Information Security Management System, en PIMS, het Privacy Information Management System, continue verbeteren.


We richten ons niet alleen op de normen, maar hebben veel aandacht voor de mensen die met het ISMS werken en hebben oog voor de cultuur en de belangen van de organisatie.

There is no substitute for Security

Interne audit diensten


Bij Mediasi Services begrijpen we het cruciale belang van het handhaven van hoge kwaliteitsstandaarden en compliance in uw managementsystemen. Onze (interne) audit diensten worden nauwgezet uitgevoerd volgens de strenge eisen van ISO 17021-1 en ISO 19011, zodat uw organisatie een uitstekende certificering kan bereiken en behouden.

 

Onze aanpak

 

Ons interne auditproces is ontworpen voor een uitgebreide en objectieve evaluatie van uw managementsystemen. We hanteren een systematische en gedisciplineerde aanpak om de effectiviteit van uw processen te beoordelen, gebieden voor verbetering te identificeren en naleving van relevante normen en voorschriften te garanderen.

 

Belangrijkste kenmerken van onze (interne) auditdiensten

 

1. Naleving van ISO 17021-1 en ISO 19011: Onze audits zijn strikt in overeenstemming met ISO 17021-1, waarin de eisen staan voor instellingen die audits en certificering van managementsystemen uitvoeren, en ISO 19011, die richtlijnen geeft voor het auditen van managementsystemen. Deze dubbele naleving zorgt ervoor dat onze audits grondig, onpartijdig en effectief zijn.

 

2. Ervaren auditors: Ons team van gecertificeerde auditors heeft uitgebreide ervaring en expertise in verschillende bedrijfstakken. Ze zijn opgeleid om kritieke kwesties te identificeren, waardevolle inzichten te verschaffen en uitvoerbare verbeteringen te identificeren om uw managementsystemen te verbeteren.

 

3. Aangepaste auditplannen: We stemmen onze auditplannen af op de specifieke behoeften van uw organisatie. Door uw unieke processen en doelstellingen te begrijpen, zorgen we ervoor dat onze audits relevant, gericht en afgestemd zijn op uw bedrijfsdoelstellingen.

 

4. Uitgebreide rapportage: Onze gedetailleerde auditrapporten geven een duidelijk en beknopt overzicht van de bevindingen, inclusief sterke punten, verbeterpunten en non-conformiteiten. We bieden praktische aanbevelingen om u te helpen eventuele problemen aan te pakken en continue verbetering te bereiken.

 

5. Follow-up en ondersteuning: We stoppen niet bij het identificeren van problemen. Onze auditors werken nauw samen met uw team om corrigerende maatregelen te implementeren en de voortgang te bewaken. We bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de verbeteringen worden doorgezet en dat uw managementsystemen aan de hoogste normen blijven voldoen.

 

Voordelen van onze interne auditdiensten

 

Verbeterde naleving: Ervoor zorgen dat uw managementsystemen voldoen aan de ISO-normen en wettelijke vereisten.


Verbeterde efficiëntie: Identificeren van inefficiënties en gebieden die voor verbetering vatbaar zijn om uw activiteiten te stroomlijnen: Opsporen en aanpakken van potentiële risico's voordat ze escaleren tot grote problemen: Bevorder een cultuur van voortdurende verbetering binnen uw organisatie.


Meer vertrouwen: Win het vertrouwen van belanghebbenden, klanten en certificeringsinstanties dankzij robuuste en betrouwbare managementsystemen.

 

Waarom voor ons kiezen?

 

Mediasi Services kiezen voor uw interne audits betekent samenwerken met een team dat zich inzet voor uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid. Ons rigoureuze auditproces, in combinatie met onze toewijding aan het succes van onze klanten, maakt ons de eerste keuze voor organisaties die de hoogste kwaliteits- en nalevingsnormen willen bereiken en handhaven.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1

Footer

Contact details

E info@mediasi.nl

M +31 651 391 009


Postal address

Gebrande Hoefstraat 33

4715 PP Rucphen

Roosendaal region

Breda region

The Netherlands

©2024 Mediasi Services B.V. All rights reserved.