Afbeelding
container image

Interim Management

Interim Management

Wij zijn in staat een cruciale strategie te (helpen) implementeren, een verandering te faciliteren en stabiliteit te bieden als een ervaren manager uw organisatie gaat verlaten.

De vaardigheden en kennis die wij meebrengen stellen ons in staat om vanaf het eerste moment productief te zijn. Wij zijn niet betrokken in eventuele interne conflicten, zijn objectief en professioneel, zijn minder verbonden met (de geschiedenis van) de afdeling of bedrijf en kunnen daarom makkelijker moeilijke beslissingen nemen.

Onze stijl van leiding geven is mensgericht, coachend, met een sterke focus op het te behalen resultaat. En daarbij geven wij veel aandacht aan en hebben wij begrip voor andere manieren van waarnemen, informatie verwerken en betekenis geven. Wij creëren graag samen met het team een omgeving waarin mensen een goede performance kunnen leveren en zichzelf steeds verder ontwikkelen en waarbij er een constante verbetering van de geleverde customer experience zichtbaar is.

Wij conformeren ons aan de Code of Conduct van de INIMA, The International Network of Interim Manager Associations (https://www.inima.management/codeofconduct).


Onze expertise-gebieden zijn:

  • Organizational Change Management;
  • Team Management (Team Development);
  • IT Service Management;
  • IT Project Management;
  • Compliance Management (ISO/IEC 27001);
  • Conflict Management.


Don't burn your opportunities for a temporary comfort.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Contact opnemen
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1

Footer

Contact details

E info@mediasi.nl

M +31 651 391 009


Postal address

Gebrande Hoefstraat 33

4715 PP Rucphen

Roosendaal region

Breda region

The Netherlands

©2024 Mediasi Services B.V. All rights reserved.