https://www.goomlandscapes.co.nz/wp-content/uploads/2018/08/logo-placeholder.png
container image

"Education is the most powerful weapon to change the world."

Soft Skills trainingen

Adviesvaardigheden

Als adviseur probeert u een situatie te beïnvloeden of verbeteren zonder dat uzelf directe invloed hebt op de uitvoering van uw ideeën. Om resultaat te boeken, is het daarom belangrijk dat u in elke fase van het adviesproces de juiste dingen doet om de implementatie van uw aanbevelingen te bevorderen.

Word een Betere Spreker 

Veel mensen kijken torenhoog op tegen het verzorgen van een presentatie en staan liever achter het presentatiescherm te spreken dan ervoor. Een matige voorbereiding en een gebrek aan zelfkennis staan vaak de prestaties op dit gebied in de weg. Gedurende deze training presentatietechniek komen alle aspecten aan bod om goed én verzekerd in de spotlights te gaan staan.

Effectief Vergaderen

In deze deze praktijkgerichte training komen de vaardigheden aan bod om vergaderingen effectief te laten verlopen. U behaalt meer resultaat in dezelfde of minder tijd!

De training focust op de begeleiding van de aanwezigen, bijvoorbeeld het aanmoedigen van teruggetrokken deelnemers tot het leveren van een bijdrage, en op het toepassen van technieken om te komen tot een meetbaar resultaat. Daarbij wordt er ingegaan op bepaald gedrag waardoor vergaderingen minder productief kunnen worden en uit kunnen lopen.

Time Management

U wilt vaak heel veel en daarbij moet u vaak ook heel veel. Zowel privé als zakelijk. Op het één heeft u wel en op het ander heeft u géén invloed. Als u uw eigen leven niet organiseert, loopt u grote kans geleefd te worden door anderen. Het principe van velen om u heen is vrij simpel: het is ‘ja’ zolang u geen ‘nee’ zegt. Herkenbaar toch?

Het is dus zaak om orde aan te brengen. Soms in de chaos, soms ter voorkoming van chaos. Time Management is hierbij het sleutelwoord. Het maakt uw leven echt een stuk overzichtelijker en minder stressvol.

Effectief Communiceren

In deze deze praktijkgerichte training Effectief Communiceren komen de vaardigheden aan bod om effectief te kunnen communiceren. Wilt u een beter contact krijgen met anderen, zowel verbaal als non-verbaal, anderen beter willen leren begrijpen? Dan is dit een prima training voor u!


Er worden diverse aspecten van zowel verbale- als non-verbale communicatie behandeld en er wordt veel tijd ingeruimd voor het oefenen ervan. Uitsluitend erover lezen kunt u tenslotte ook zonder training. Daarbij wordt ingegaan op uw eigen valkuilen op dit gebied: het herkennen ervan en het ‘handlen’ ervan.

OBM (Organizational Behavior Management)

Het beste uit mensen halen!

Steeds vaker wordt het belang van kunnen sturen van gedragsveranderingen in organisaties duidelijk, met name met betrekking tot de werksfeer en de performance. Gebaseerd op de gedragswetenschap Applied Behavior Analysis, is OBM de toepassing van deze wetenschap in organisaties. Met behulp van een 7-stappenprotocol is OBM bedoeld om de prestaties meetbaar te verbeteren door zich te concentreren op gedrag in plaats van alleen op resultaten. Hiermee draagt OBM op een positieve wijze bij aan het ontwerp en de implementatie van organisatieverandering.


De feiten zijn zowel confronterend als onmiskenbaar. Op basis van tientallen jaren onderzoek door b.v. McKinsey is aangetoond dat maar liefst 70% van de veranderingsprogramma's van organisaties niet aan al hun doelstellingen voldoet. In niet minder dan 60% van die gevallen wordt 'Gedrag' bepaald als de oorzaak ervan. Dat wil zeggen, het is niet gelukt om mensen ertoe te brengen de dingen te doen die het programma beoogde.


Drie grote frustraties in boardrooms met betrekking tot gedragsverandering in organisaties zijn:

Waarom doet men niet wat we zijn overeengekomen?

Waarom werken onze gedragsinterventies niet op een duurzame manier?

Hoe krijgen we hen zover het toch te doen?

De oplossing met alle antwoorden:

Organizational Behavior Management (OBM)

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contact details

E info@mediasi.nl

M +31 651 391 009


Postal address

Gebrande Hoefstraat 33

4715 PP Rucphen

Roosendaal region

Breda region

The Netherlands

©2024 Mediasi Services B.V. All rights reserved.