https://www.goomlandscapes.co.nz/wp-content/uploads/2018/08/logo-placeholder.png
container image

Lorem ipsum


Mediation

Mensen
Waar mensen zijn, zijn conflicten. Door conflicten kunnen zakelijke- en privérelaties ernstig verstoord raken. Als mensen in de toekomst nog een relatie met elkaar willen of moeten hebben, is het dan ook belangrijk om een conflict goed op te lossen.

Beste oplossing
De beste oplossing voor conflictoplossing is mediation. Het grote verschil met bijvoorbeeld rechters en arbiters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en zelf geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf en de mediator begeleidt u daarbij. U doet actief mee en zoekt gezamenlijk een oplossing voor het conflict. De mediator is onpartijdig, neutraal en onafhankelijk.

Toekomst
Het gaat bij een mediation niet om het verleden en ieders standpunt, maar om de toekomst en wat u écht belangrijk vindt. De mediator helpt u om zelf een oplossing voor het conflict te vinden. Juist omdat partijen hun eigen oplossing bedenken, kunnen ze ook in de toekomst weer met elkaar verder. Ervaringscijfers geven aan dat ruim 80% van de mediations succesvol worden afgerond.

Voordelen van mediation
Het oplossen van een conflict met behulp van een mediator:geeft een duurzamer resultaat – partijen bereiken tenslotte gezamenlijk overeenstemming over de oplossing voor het conflict;verbetert of herstelt onderlinge verstandhoudingen – u bent weer op respectvolle wijze in gesprek met elkaar, hetgeen voor u (en uw achterban) plezieriger is;is goedkoper – partijen betalen gezamenlijk de kosten.

Mediation is de beste, snelste en goedkoopste weg naar een duurzaam resultaat!

Finding that 18th camel is from now on your passion...

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contact details

E info@mediasi.nl

M +31 651 391 009


Postal address

Gebrande Hoefstraat 33

4715 PP Rucphen

Roosendaal region

Breda region

The Netherlands

©2024 Mediasi Services B.V. All rights reserved.