WieZijnWij

Mediasi is een organisatie met ervaren professionals. Wij hebben onze sporen verdiend in het bedrijfsleven en in de non-profit sector. Door bundeling van onze kennis en ervaring, zijn wij in staat u echte toegevoegde waarde bieden in conflictoplossing en persoonlijke ontwikkeling.

Zowel de face2face mediations als de online mediations worden uitgevoerd door ervaren ADR Registermediators en/of MfN Registermediators. Wij werken volgens de reglementen en voorwaarden van ADR Register of van MfN.

Financiële vraagstukken maken vaak onderdeel uit van de situatie en vereisen specifieke kennis. Onze financiële coach kan helderheid verschaffen in deze vraagstukken en u helpen hierin de juiste richting te vinden.

Mediasi Academy is door ADR Register erkend als opleidingsinstituut (agent). Onze geaccrediteerde mediation- en onderhandelingtrainingen geven toegang tot de examens van ADR Register.

De mediations, trainingen en workshops worden uitsluitend gegeven door praktijkervaren professionals die de focus hebben op de vertaling van theorie naar praktijk.

De ervaring heeft geleerd dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wij bieden voor al onze diensten en producten de beste prijs!

Mediasi staat voor integriteit, maatwerk en een praktische aanpak.

Not allowed...